skip to Main Content

LS Central Hoteli

LS Central Hoteli

LS Central Hoteli cjelovito rješenje za hotele i odmarališta

Koristite li različite softverske sustave za vođenje poslovnj kombinacije smještaja, ugostiteljstva, usluga, maloprodaje, rezervacija i restorana?

Onda se nemojte iznenaditi ako vaši podaci budu nedosljedni, troškovi su visoki i nemate točnih informacija tko su vaši gosti i koliko troše.

Pomoću LS Central možete voditi hotel, ugostiteljstvo, maloprodaju i događanja samo na jednoj platformi. Dobivate svu potrebnu detaljnu

funkcionalnost vaše djelatnosti bez da ikada morate mijenjati sustave. A budući da su sve vaše informacije unutar jedne baze podataka,

dobivate potpuni pregled nad cijelim poduzećem i vašim gostima.

LS Central Hoteli

LS Central Hoteli cjelovito rješenje za hotele i odmarališta

Koristite li različite softverske sustave za vođenje poslovnj kombinacije smještaja, ugostiteljstva, usluga, maloprodaje, rezervacija i restorana? Onda se nemojte iznenaditi ako vaši podaci budu nedosljedni, troškovi su visoki i nemate točnih informacija tko su vaši gosti i koliko troše. Pomoću LS Central možete voditi hotel, ugostiteljstvo, maloprodaju i događanja samo na jednoj platformi. Dobivate svu potrebnu detaljnu funkcionalnost vaše djelatnosti bez da ikada morate mijenjati sustave. A budući da su sve vaše informacije unutar jedne baze podataka, dobivate potpuni pregled nad cijelim poduzećem i vašim gostima.

i-PMS hoteli

Sustav upravljanja imovinom (PMS)

Dobijate sve potrebne informacije o vašem imanju i svojim gostima. Upravljajte rezervacijama gostiju, grupa i korporacija. Pogledajte pregled stanja održavanja soba, održavanja i rezervacija u realnom vrjemenu i povećajte popunjenost soba. Prepoznajte goste koji se vraćaju i oduševite ih personaliziranom ponudom i posebnim pozornostima.

i-maloprodajni hoteli

Maloprodaja

Iskoristite dodatnu prodaju, promocije i funkcionalnosti upravljanja zalihama. Prodajte artikle u svojim trgovinama, na stacionarnim i mobilnim POS uređajima i na web mjestu e-trgovine. Postavite cijene, artikle i ponude centralno. Optimalno upravljajte svojim zalihama, smanjujući potrošnju zaliha uz smanjenje obrtnog kapitala koristeći kombinaciju automatiziranih i ručnih alata.

i-hrana i pića F&B hoteli

Hrana i pića (F&B)

Nabavite sve materijale potrebne za upravljanje restoranima, ugostiteljstvom i uslugama pripreme hrane. Uzmite narudžbe na prodajnom mjestu i pošaljite ih direktno u kuhinju. Stvarajte recepte, jelovnike i obroke centralno. Upravljajte posluživanjem stolova i poslugom u sobi i pružite svojim gostima brzu i pažljivu uslugu koju zaslužuju.

i-aktivnosti hotela usluge posluživanja

Aktivnosti, sadržaji i dodatne usluge

Dopustite svojim gostima da rezerviraju SPA tretman, masažu ili osobnog trenera na svojoj web stranici ili u hotelu. Iznajmite bicikle, teretane ili ski opremu. Ponudite usluge planiranja konferencija, vjenčanja, sajmova i drugih osebnih događaja i upravljajte njime na istoj platformi sve do rezervacije soba do ulaznica do ugostiteljstva.

Personalizirani prikaz za svaku ulogu

Ubrzajte uslugu, spriječite skupljanje i pojednostavite pristup ključnim informacijama. Sustav temeljen na ulogama omogućava vam da odredite koje informacije i funkcionalnosti zaposlenici mogu vidjeti na temelju njihove uloge korisnika i razine dozvola.

Uloge:

Recepcija
Voditelj hotela
Stražnji ured
Marketing menadžer
Obavljajte dužnosti registracije, rezervirajte sobu i pratite i izvješćujete o stanju i cijenama soba.

 

Pomoću LS Central za hotele jednostavno možete:

  • prepoznavati goste, koji se vraćaju,
  • upravljajte pojedinačnim, grupnim i korporativnim rezervacijama
  • dodajte zadatke i komentare rezervacijama
  • status domaćinstva i održavanja u stvarnom vremenu
  • u sobu u istom sustavu dodajte troškove za ručavanje, zdravstvo ili druge usluge
  • podijeliti troškove na različite fakture
  • bavite se promjenama u sobi i dodajte joj rasprodaje i nadogradnje
  • upravljajte transakcijama na rezervacijama nakon datuma odlaska
  • rukovanje se ranom rezervacijom
  • podmirite plaćanje bez odjave

Gosta stavite u središte.

Sve informacije idu direktno u računovodstvo. Jedan sustav za cijelu tvrtku!

Back To Top
Live chat