skip to Main Content

LS Central Ugostiteljstvo

LS Central Hospitality (LS Central Ugostiteljstvo) je integrirano, višejezično POS (BLM) i uredsko rješenje za ugostiteljsku djelatnost, koja se koristi u cijelom svijetu. Voditeljima i ostalom osoblju pruža sve potrebne alate, da zadrže zadovoljstvo gostiju i sa time osiguraju uspješan posao. Savitljivost, brzina usluge i poboljšan pristup do bitnih informacija su ključevi sa kojima LS Central Ugostiteljstvo pojednostavljuje postupke i smanjuje troškove.

Smanjite vrijeme narudžbe i posluživanja, stvorite prilagodljiv meni i smanjite troškove poslovanja

Rješenje LS Central Ugostiteljstvo je jednostavno za upotrebu i brzo uvedeno programsko rješenje, namijenjeno tako voditeljima kao i osoblju, i nudi sve potrebne alate za jednostavno i brzo posluživanje gostiju. Brza replikacija podatka u rješenju znači, da bude vaša usluga jednostavna in točna, jer se narudžba šalje direktno u kuhinju. Zahvaljujući potpuni integraciji rješenja, imaju voditelji uvijek jasan i ažuran pregled i nadzor nad u potpunosti uključenim poslovanjem – od prodaje, do narudžbi i do blagajne.

Pojednostavite svoje poslovanje i smanjite troškove i poteškoće

LS Central Ugostiteljstvo je potpuno integrirano rješenje, koje objedinjuje rad do sada različitih programskih rješenja. Pored toga pa i brže, bolje i s manjim troškovima. LS Central Ugostiteljstvo vama bude pomogao pri:

 • Optimizaciji narudžbi i smanjenju ostataka
 • Učinkovitijem upravljanju s vašim osobljem
 • Sprječavanju gubitaka i krađe
 • Planiranju obroka u naprijed i racionalizaciji narudžbe sastojaka
 • Analizi vaše prodaje i planiranju poslovne strategije

Poboljšajte svoje poslovanje i otklonite pogreške

LS Central Ugostiteljstvo vama pomaže, da je vaše poslovanje učinkovito. Rješenje sadrži funkcije, specifične za ugostiteljstvo, koje vam budu pomogle pri:

 • Izračunu prave cijene za vaša jela, da si pružate dobit
 • Provjeri, da pripremite toliko jela, koliko ih možete prodati, i smanjite otpad
 • Naručivanju stvarno potrebnih količina sastojka
 • Pruža, da vaši gosti dobiju točno onaj tanjur, koji su naručili, s pravim dodaci
 • Provjerite, da su stolovi postavljeni pravilno, da optimizirate prostor i vrijeme

Pridobite vjernost svojih gostiju i s time ponovni dolazak

Ponudite svojim gostima vanredne usluge i pridobite njihovo vjernost. S LS Central Ugostiteljstvom budete svoje goste iznenadili, kada ima budete ponudili:

 • Brz prijem narudžbe i plaćanja pri stolu s prijenosnom blagajnom
 • Detaljna i pravovremena priprema i servisiranje narudžbe
 • Detaljni podaci o narudžbi i sastojcima na BLM-u
 • Promocije, akcije, posebne ponude
 • E-trgovina i vjernost na prijenosnim uređajima
 • Brze narudžbe dostavna posluživanje

“Terminal u restoranu” Omogućite svojem osoblju prilagodljiv i jednostavan ugostiteljski terminal. Jednostavno i brzo upotrebljavajte podijeljene ili djelomične račune. Prijenosni terminal bude još poboljšao vašu uslugu, jer budete narudžbe i plaćanja sproveli direktno pri stolu.

Pruža pravovremene i brze pripreme narudžbe:

jer su terminali povezani s kuhinjskim ekranom, su sve narudžbe vaših gostiju – uključujući s promjenama i dodacima – poslana direktno do kuhara i servirana brzo i bez rizika pogrešaka zbog nepravilne komunikacije. Integriran sustav znači i, da ako se uprava odluči promijeniti cijene, se to napravi lako jednostavno i brzo, sve promijene pa bude odmah vidljive na svim BLM.

[/vc_row]

Restoran i vođenje stolova

Detaljno vodite svoje stolove i optimizirajte mjesto u vašem restoranu. Sustav upravljanja stolova u LS Nav Ugostiteljstvu vam pomaže pri upravljanju rezervacija, uključujući s praćenjem dolaska gostiju, ne dolasku i otkazanih rezervacija. S sjajnim grafičkim prikazom može vaše osoblje brzo provjeriti status stolova i pobrinuti, da gost se gosta pravovremeno posluži, da je redoslijed posluživanja pravi i što brži.

Sustav vama isto tako pomaže pri narudžbi ‘Za ponijeti’ na način, da ove narudžbe označite drugačije i da ih razvrstite na posebnom popisu narudžbi ‘Za ponijeti’.

Upravljanje kuhinje

Optimizirajte svoju kuhinju, otklonite rizike zbog pogrešne ili loše komunikacije i pripremite više jela u kraćem roku.

S sustavom za upravljanje receptura možete spremiti svoje recepture i dopustite, da program napravi ostalo – ih razvrsti po slogu, kategoriji i sastojcima, izradi varijante i automatsko izračuna potrebne količine sastojaka, koje trebate za porciju.

Sustav kuhinjskog prikaza pojednostavi rad u vaši kuhinji. Pripremite jela u pravilnom redoslijedu i ne zaboravite na jedan sam poseban zahtjev ili promjenu sastojaka pomoću kuhinjskih zaslona, jer se narudžbe vaših gostiju prikazuju direktno s terminala. Automatsko kuhinjsko ispisovanje vam omogućava, da odaberete, da li želite ispisati posebne zahtjeve ili ih samo prikazati na kuhinjskom monitoru pored prave narudžbe jela.

Vođenje osoblja

Djelotvorno upravljajte osoblje i smanjite troškove. Sustav upravljanja osobljem pomaže vam, da brzo i jednostavno planirate, upravljate radnje sati i postavljate platne razrede. Promijenite rasporede, ocijenite troškove i usporedite ocjenu s proračunom, kako biste osigurali, da vaša tvrtka uvijek radi sa dobitkom.

Sustav može i izračunavati provizije za zaposlene i ima više modula za sprečavanje gubitka, koji vas upozoravaju na sumnjivu aktivnost na blagajni. Provjerite povijest prodaje vašeg zaposlenog i osigurajte, da uvijek zaposlite odgovarajuće osoblje.

Izvješća i napredne statistike

Iskoristite široke mogućnosti izvješćivanja u LS Nav Ugostiteljstvu i dobite jasan pregled kako funkcionira vaša tvrtka . S snažnim alatima za izvješćivanje možete analizirati prodaju po lokacijama,  općenito kao i s različitim varijablama – na primjer BLM terminala, osoblja, po artiklu ili sate po danu. Provjerite učinkovitost kuhinje i ocijenite uspjeh programa vjernosti. S LS Nav Ugostiteljstvom možete unaprediti svoju poslovnu strategiju i smanjiti gubitak, tako da jasno označite svoje prednosti in slabosti.

Segmentacija gostiju, vjernost i prijenosni terminali

Iskoristite mogućnost rada na više mjestima i pružajte si mogućnost, da se budu gosti vračali.

S LS Nav Ugostiteljstvom budete mogli ponuditi programe vjernosti na više mjestima. Omogućite svojim gostima, da steknu i potroše bonuse na vašim lokacijama, na web lokaciji, e-trgovini i putem mobilne aplikacije. Programi vjernosti mogu povećati povratak gostiju i vama nude neprocjenljive podatke o običajima i željama vaših gostiju. Koristite ovu inteligenciju, da segmentirate vaše goste i ponudite ima prilagođene popuste in ponude. Proširite svoju prisutnost i bazu gostiju tako, da im omogućite naručivanje preko e-trgovine i putem programa vjernosti na mobilnom telefonu. Poboljšajte svoju robnu marku na svim vašim kanalima, jer LS Nav Ugostiteljstvo podržava komunikaciju s društvenim mrežama od sjedišta tvrtke do web mjesta i mobilnih uređaja.

[/vc_row]
Back To Top