skip to Main Content

LS Central za restorane

LS Central za restorane (LS Central Hospitality) je integrirano, višejezično POS (BLM) i uredsko rješenje za ugostiteljsku djelatnost, koja se koristi u cijelom svijetu. Voditeljima i ostalom osoblju pruža sve potrebne alate, da zadrže zadovoljstvo gostiju i sa time osiguraju uspješan posao. Savitljivost, brzina usluge i poboljšan pristup do bitnih informacija su ključevi sa kojima LS Central Ugostiteljstvo pojednostavljuje postupke i smanjuje troškove.

Smanjite vrijeme narudžbe i posluživanja, stvorite prilagodljiv meni i smanjite troškove poslovanja

Rješenje LS Central Ugostiteljstvo je jednostavno za upotrebu i brzo uvedeno programsko rješenje, namijenjeno tako voditeljima kao i osoblju, i nudi sve potrebne alate za jednostavno i brzo posluživanje gostiju. Brza replikacija podatka u rješenju znači, da bude vaša usluga jednostavna in točna, jer se narudžba šalje direktno u kuhinju. Zahvaljujući potpuni integraciji rješenja, imaju voditelji uvijek jasan i ažuran pregled i nadzor nad u potpunosti uključenim poslovanjem – od prodaje, do narudžbi i do blagajne.

LS ugostiteljstvo

LS ugostiteljstvo

Pojednostavite svoje poslovanje i smanjite troškove i poteškoće

LS Central Ugostiteljstvo je potpuno integrirano rješenje, koje objedinjuje rad do sada različitih programskih rješenja. Pored toga pa i brže, bolje i s manjim troškovima. LS Central Ugostiteljstvo vama bude pomoglo pri:

 • Optimizaciji narudžbi i smanjenju ostataka
 • Učinkovitijem upravljanju s vašim osobljem
 • Spriječavanju gubitaka i krađe
 • Planiranju obroka u naprijed i racionalizaciji narudžbe sastojaka
 • Analizi vaše prodaje i planiranju poslovne strategije

Poboljšajte svoje poslovanje i otklonite pogreške

LS Central Ugostiteljstvo vama pomaže, da je vaše poslovanje učinkovito. Rješenje sadrži funkcije, specifične za ugostiteljstvo, koje vam budu pomogle pri:

 • Izračunu prave cijene za vaša jela, da si osigurate dobit
 • Provjeri, da pripremite toliko jela, koliko ih možete prodati, i smanjite otpad
 • Naručivanju stvarno potrebnih količina sastojka
 • Pruža, da vaši gosti dobiju točno onaj tanjur, koji su naručili, s pravim dodacima
 • Provjerite, da su stolovi postavljeni pravilno, da optimizirate prostor i vrijeme

Pridobite vjernost svojih gostiju i s time ponovni dolazak

Ponudite svojim gostima vanredne usluge i pridobite njihovo vjernost. S LS Central Ugostiteljstvom budete svoje goste iznenadili, kada ima budete ponudili:

 • Brz prijem narudžbe i plaćanja pri stolu s prijenosnom blagajnom
 • Detaljna i pravovremena priprema i serviranje narudžbe
 • Detaljni podaci o narudžbi i sastojcima na BLM-u
 • Promocije, akcije, posebne ponude
 • E-trgovina i vjernost na prijenosnim uređajima
 • Brze narudžbe dostavno posluživanje

“Terminal u restoranu” Omogućite svojem osoblju prilagodljiv i jednostavan ugostiteljski terminal. Jednostavno i brzo upotrebljavajte podijeljene ili djelomične račune. Prijenosni terminal bude još poboljšao vašu uslugu, jer budete narudžbe i plaćanja sproveli direktno pri stolu.

Pruža pravovremene i brze pripreme narudžbe:

jer su terminali povezani s kuhinjskim ekranom, su sve narudžbe vaših gostiju – uključujući s promjenama i dodacima – poslana direktno do kuhara i servirana brzo i bez rizika pogrešaka zbog nepravilne komunikacije. Integriran sustav znači i da ako se uprava odluči promijeniti cijene, se to napravi lako jednostavno i brzo, sve promijene pa budu odmah vidljive na svim BLM.

Restoran i vođenje stolova

Detaljno vodite svoje stolove i optimizirajte mjesto u vašem restoranu. Sustav upravljanja stolova u LS Nav Ugostiteljstvu vam pomaže pri upravljanju rezervacija, uključujući s praćenjem dolaska gostiju, ne dolasku i otkazanih rezervacija. S sjajnim grafičkim prikazom može vaše osoblje brzo provjeriti status stolova i pobrinuti, da se gosta pravovremeno posluži, da je redoslijed posluživanja pravi i što brži.

Sustav vama isto tako pomaže pri narudžbi ‘Za ponijeti’ na način, da ove narudžbe označite drugačije i da ih razvrstite na posebnom popisu narudžbi ‘Za ponijeti’.

Upravljanje kuhinje

Optimizirajte svoju kuhinju, otklonite rizike zbog pogrešne ili loše komunikacije i pripremite više jela u kraćem roku.

S sustavom za upravljanje receptura možete spremiti svoje recepture i dopustite, da program napravi ostalo – ih razvrsti po slogu, kategoriji i sastojcima, izradi varijante i automatsko izračuna potrebne količine sastojaka, koje trebate za porciju.

Sustav kuhinjskog prikaza pojednostavi rad u vaši kuhinji. Pripremite jela u pravilnom redoslijedu i ne zaboravite na jedan sam poseban zahtjev ili promjenu sastojaka pomoću kuhinjskih zaslona, jer se narudžbe vaših gostiju prikazuju direktno s terminala. Automatsko kuhinjsko ispisovanje vam omogućava, da odaberete, da li želite ispisati posebne zahtjeve ili ih samo prikazati na kuhinjskom monitoru pored prave narudžbe jela.

Vođenje osoblja

Djelotvorno upravljajte osoblje i smanjite troškove. Sustav upravljanja osobljem pomaže vam, da brzo i jednostavno planirate, upravljate radnje sati i postavljate platne razrede. Promijenite rasporede, ocijenite troškove i usporedite ocjenu s proračunom, kako biste osigurali, da vaša tvrtka uvijek radi sa dobitkom.

Sustav može i izračunavati provizije za zaposlene i ima više modula za sprečavanje gubitka, koji vas upozoravaju na sumnjivu aktivnost na blagajni. Provjerite povijest prodaje vašeg zaposlenog i osigurajte, da uvijek zaposlite odgovarajuće osoblje.

Izvješća i napredne statistike

Iskoristite široke mogućnosti izvješćivanja u LS Nav Ugostiteljstvu i dobite jasan pregled kako funkcionira vaša tvrtka . S snažnim alatima za izvješćivanje možete analizirati prodaju po lokacijama,  općenito kao i s različitim varijablama – na primjer BLM terminala, osoblja, po artiklu ili sate po danu. Provjerite učinkovitost kuhinje i ocijenite uspjeh programa vjernosti. S LS Nav Ugostiteljstvom možete unaprediti svoju poslovnu strategiju i smanjiti gubitak, tako da jasno označite svoje prednosti in slabosti.

Segmentacija gostiju, vjernost i prijenosni terminali

Iskoristite mogućnost rada na više mjestima i pružajte si mogućnost, da se budu gosti vračali.

S LS Nav Ugostiteljstvom budete mogli ponuditi programe vjernosti na više mjestima. Omogućite svojim gostima, da steknu i potroše bonuse na vašim lokacijama, na web lokaciji, e-trgovini i putem mobilne aplikacije. Programi vjernosti mogu povećati povratak gostiju i vama nude neprocjenljive podatke o običajima i željama vaših gostiju. Koristite ovu inteligenciju, da segmentirate vaše goste i ponudite ima prilagođene popuste in ponude. Proširite svoju prisutnost i bazu gostiju tako, da im omogućite naručivanje preko e-trgovine i putem programa vjernosti na mobilnom telefonu. Poboljšajte svoju robnu marku na svim vašim kanalima, jer LS Nav Ugostiteljstvo podržava komunikaciju s društvenim mrežama od sjedišta tvrtke do web mjesta i mobilnih uređaja.

[/vc_row]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Back To Top
Live chat