Ostavite poruku
skip to Main Content

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Sve-u-jednom rješenje za upravljanje poslovanja koje pomaže Vašem poduzeću da poveže financije, prodajo, nabavo, tranzit, zalihe, skladišta, proizvodnjo, projekte, servise, maloprodajo kako bi pojednostavili poslovne procese, poboljšali interakcije s klijentima i donijeli bolje odluke.

Business Central (prije Dynamics NAV) u svojoj osnovi ima skup pouzdanih, provjerenih tehnologija koje služe milijunima korisnika širom svijeta. Business Central kao jedinstvena, end-to-end aplikacija pomaže organizacijama:

  • Povežite svoje poslovanje. Objedinite poslovanje i povećajte učinkovitost s automatiziranim zadacima i radnim procesima – koji su integrirani u poznate Officeove alate kao što su Outlook, Word i Excel.
  • Donosite pametnije odluke. Postići veće rezultate i dobiti cjelovit pregled poslovanja s povezanim podacima, poslovnom analitikom i smjernicama koje pruža Microsoftova vodeća inteligentna tehnologija.
  • Počnite i rastite lako. Pokrenite i trčajte brzo, rastite vlastitim tempom i prilagodite se u stvarnom vremenu fleksibilnom platformom koja olakšava proširenje Business Centrala na temelju promjenjivih poslovnih potreba.
  • Za vse djelatnosti i dodatne mogućnosti.  Vođenje neograničeno poduzeća u istoj bazi, višejezičnost, B2B, B2C.

Upravljajte svojim financijama

Donosite informirane odluke Povežite podatke u interakcijama između računovodstva, prodaje, nabave, inventara i klijenata kako biste dobili cjeloviti prikaz svog poslovanja. Grafički prikaz financijskog učinka u realnom vremenu s ugrađenim Power BI nadzornim pločama.

Ubrzajte financijsko zatvaranje i izvještavanje, potraživanja i obveze na računima, te automatski pomirite račune kako biste zatvorili i izvještavali o financijama brzo i točno, uz održavanje usklađenosti.

Analizirajte podatke u više dimenzija. Prilagodite izvješća koristeći besprijekornu Microsoft Excel integraciju.

Automatizirajte i osigurajte svoj lanac opskrbe

Optimizirajte nivoje zaliha Upotrijebite ugrađenu inteligenciju da biste predvidjeli kada i što kupiti. Kupite samo ono što vam je potrebno s dinamički ažuriranim razinama oglasnog prostora.

Izbjegavajte gubitak prodaje i smanjite nedostatke. Održavajte pravu količinu zaliha automatski izračunavši nivoje zaliha, vrijeme isporuke i točke ponovne narudžbe. Predložite zamjene kada stavke nisu dostupne.

Maksimizirajte profitabilnost Dobivajte obavijest o tome kada platiti dobavljačima da koristite njihove popuste ili izbjegavajte dospjele kazne. Spriječite nepotrebne ili lažne kupnje putem radnih tokova odobrenja.

Prodajte pametnije i poboljšajte usluge kupcima

Odlična vrijednost na svakom dodiru Prirodizacija prodajnih potencijala na temelju potencijala prihoda. Pratite sve interakcije s klijentima i dobijte smjernice o najboljim mogućnostima prodaje, unakrsnoj prodaji i obnovi tijekom cijelog prodajnog ciklusa.

Povećajte produktivnost prodaje Poništite ponudu na gotovinski proces. Brzo postupajte s upitima vezanim uz prodaju, upravljajte zahtjevima za usluge i procesom plaćanja – sve iz programa Outlook.

Maksimizirajte profitabilnost Dobijte sveobuhvatan pregled vaših servisnih zadataka, radnih opterećenja i vještina zaposlenika kako bi učinkovito dodijelili resurse i ubrzali rješavanje slučajeva.

Držite projekte na vrijeme i pod proračunom

Ostanite na proračunu Stvorite, upravljajte i pratite projekte kupaca koristeći vremenske listove zajedno s naprednim mogućnostima izračuna troškova i izvješćivanja. Razvijati, mijenjati i kontrolirati proračune kako bi se osigurala profitabilnost projekta.

Planirajte precizno Upravljajte razinama resursa, planiranjem kapaciteta i prodaje. Pratite fakturiranje za kupce protiv planiranih troškova na narudžbama i ponudama.

Analizirajte izvedbu projekta Učinite učinkovite odluke uvidom u stanje projekta, profitabilnost i mjerite resurse u stvarnom vremenu.

Optimizirajte svoje poslovanje

Upravljanje prognoziranjem do ispunjenja Koristite prognoze prodaje i očekivane zalihe za automatsko generiranje proizvodnih planova i kreirajte narudžbe za kupnju.

Učinite skladištenje učinkovito Nabavite holistički pogled na inventar za učinkovito ispunjavanje narudžbi. Pratite svaku transakciju i kretanje stavki postavljanjem spremnika na temelju izgleda skladišta i dimenzija jedinice za pohranu.

Dosegnite optimalne izlazne razine Izračunajte i optimizirajte proizvodne kapacitete i resurse kako biste poboljšali raspored proizvodnje i zadovoljili zahtjeve kupaca.

Back To Top