skip to Main Content

Ime tvrtke: Krajnik d.o.o. Poslovna rješenja

O nama

Krajnik d.o.o. Poslovna rješenja

Adresa: Banščica 46B, 49245 Gornja Stubica
Telefon: 049 35 35 80
E-mail:info@krajnik.hr
URL: http://www.krajnik.hr
Godina osnivanja: 2013
Osnovni kapital: 20000,00 KN
OIB: 09881772102
Matični broj: 04113926
IBAN: HR8224840081106704853 otvoren pri Raiffeisen Bank
SWIFT: RZBHHR2X
Direktor: Martin Krajnik

Tvrtka Krajnik u drugim zemljama:

Slovenija:

www.krajnik.si; info@krajnik.si

Srbija:

www.krajnik.rs; info@krajnik.rs

Kratka povjest

Tvrtka je dio grupacije koja je bila osnivana 1992. Od početka se bavimo sa prodajom i servisom računalne opreme i sa implementacijama i podrškom programskih rješenja. Opseg poslovanja poduzeća je brzo narastao na veći broj zaposlenih stručnjaka različnih struka. Od godine 1997 dalje smo Microsoft provideri. A od 1998 godine se preduzeće bavi sa rješenjima Navision. Od 1999 smo se počeli intenzivnije bavit sa programskim i hardverskim rješenjima na podrućju maloprodaje. Od tada nadalje smo u široj regiji poznati kao stručnjaci za područje maloprodaje, ugostiteljstva i drugih specijalnih djelatnosti. Najveći izazov su nam složenije instalacije sa komunikacijama sa vanjskim uređajevima.

Područje rada

Glavne aktivnosti tvrtke su implementacija ERP Microsoft Business Central rješenja za financije i proizvodnju, te LS Central rješenja za maloprodaju i ugostiteljstvo. Uz implementaciju i podršku softverskih rješenja, nudimo i profesionalnu hardversku opremu za maloprodaju, trgovinu, skladištenje i proizvodnju. Naša ciljna skupina su mala i srednja poduzeća i tvrtke koje posluju u nekoliko zemalja srednje i jugoistočne Europe. U tvrtki imamo široko znanje, tako da u potpunosti rješavamo potrebe naših klijenata. Tvrtka Krajnik nudi cjelovita rješenja za područje informacijskih sustava i računalne opreme.

Vizija

Pratimo cilj postati najpoznatijim pružateljem softverskih rješenja za međunarodne firme u našoj regiji, na području LS Retail-a i u Microsoft Business Central-u. Naše ciljne zemlje su Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Italija, Austrija i Srbija. Naš cilj je klijentima ponuditi znanje, iskustvo i kvalitetan softver i računalnu opremu.

#O nama Krajnik d.o.o. Poslovna rješenja

Back To Top
Live chat