skip to Main Content

Ime tvrtke: Krajnik d.o.o. poslovna rješenja

Adresa: Banščica 46, Gornja Stubica
Telefon: 049 35 35 80
E-mail:info@krajnik.hr
URL: http://www.krajnik.hr
Godina osnivanja: 2013
Osnovni kapital: 20000,00 KN
OIB: 09881772102
Matični broj: 04113926
IBAN: HR8224840081106704853 otvoren pri Raiffeisen Bank
SWIFT: RZBHHR2X
Direktor: Martin Krajnik

Kratka povjest

Tvrtka je dio grupacije koja je bila osnivana 1992. Od početka se bavimo sa prodajom i servisom računarske opreme i sa implementacijama i podrškom programskih rješenja. Opseg poslovanja poduzeća je brzo narastao na veći broj zaposlenih stručnjaka razničnih struka. Od godine 1997 dalje smo Microsoft provideri. A od 1998 godine se preduzeće bavi sa rješenjima Navision. Od 1999 smo se počeli intenzivnije bavit sa programskim i hardverskim rješenjima na podrućju maloprodaje. Od tada nadalje smo u široj regiji poznati kao stručnjaci za područje maloprodaje, ugostiteljstva i drugih specijalnih djelatnostima. Najveći izazov su nam složenije instalacije sa komunikacijama sa vanjskim uređajevima.

Područje rada

Glavne djelatnosti tvrtke su implementacije ERP Microsoft Dynamics Nav rješenja za područje financija i proizvodnje, i LS Nav rješenja za područje maloprodaje i ugostiteljstva. Uz implementaciju i podršku programskih rješenja imamo u ponudi i profesionalnu hardversku opremu za maloprodaju, trgovinu, skladišta i proizvodnju. Naša ciljna skupina su srednja i mala poduzeća i poduzeća koja rade u više zemalja srednje i jugoistočne Evrope. V poduzeću imamo široka znanja, tako da potrebe naših klienta rješujemo u celosti. Tvrtka Krajnik nudi celostna rješenja za podrućje informatičkih sustava i hardverske opreme.

Vizija

Sledimo cilju postati najprepoznatlji ponuđać programskih rješenja za međunarodna poduzeća u našoj regiji, na podrućju LS Retail in Microsoft Dynamics NAV. Naše ciljne države su Hrvatska, Slovenija, BIH, Italija, Avstrija i Srbija. Naš cilj je klientima nuditi znanje, iskustva i kvalitetnu programsku i hardversku opremu.

Back To Top